Bingo med Svenska spel

Idag är det som du säkert vet om väldigt populärt med bingo online och på Svenska spels hemsida kan man spela massor av roliga spel utöver skrapspelen. Du hittar allt möjligt där; odds, tips, lotto, casinospel och självklart även bingo. Med Svenska spel kan du spela onlinebingo både som multispel, vilket är den vanligaste formen av bingo med flera andra deltagare, och du kan spela singespel. I den sistnämnda spelformen är det helt enkelt bara du som spelar tillsammans med dig själv. För att spela bingo med Svenska spel behöver du inte ladda ner någon mjukvara till din dator, nej du spelar enkelt och smidigt direkt i din webbläsare. Det gör att alla, oavsett vilken typ av dator man har, kan spela bingo här.

bingobrickor_och_bingobollarNär man tittar på spelutbudet på bingoavdelningen hos Svenska spel så ser man att det går att välja mellan fyra stycken olika bingovarianter i de olika bingorummen som de erbjuder. Du kan spela; Klassisk bingo med 75 bollar, Mönsterbingo, Variantbingo samt två olika typer av Bingoturnering. Dessutom har dem riktigt bra jackpottspel där vinsterna kan uppgå mot flera hundra tusen svenska kronor till den lycklige vinnaren.  Då många av de andra populära bingosajterna på marknaden har ett community där spelarna kan umgås och dela med sig av bilder med mera så har självklart Svenska spels bingo även dem ett community. Där kan den som vill ha en egen profilsida, hitta nya vänner och hålla kontakten med gamla, diskutera bingo och andra intressen med alla andra som spelar bingo där. En väldigt trevlig utveckling som vi ser på bingomarknaden idag, det ska ju vara socialt att spela bingo, det är liksom en del av spelet nästan. Till alla spel finns det såklart en bingochatt med trevliga chattvärdar och där det hålls chattspel för den som är sugen. Dessutom kan du på Svenska spels bingosida till och med lyssna på bingoradio med hela sju stycken olika kanaler.

Något som verkligen gör att Svenska spels bingo skiljer sig från mängden när det gäller övriga onlinebingomarknaden är att dem inte erbjuder några bonusar. Det finns alltså inget bonussystem att utnyttja för dig som spelar här. Men i stället har dem alltid flera roliga tävlingar där du kan vinna stora extravinster. För en del är bonus helt avgörande när man väljer bingosajt och många väljer kanske bort Svenska spels bingo just därför. Det är något som vi tycker är lite tråkigt, för då missar man verkligen en riktigt bra bingosajt i onödan.

Spelutbudet

Tittar man på spelutbudet så finns det alltså bingospel i de fyra kategorier vi tidigare nämnt men mer ingående vilka spel som är tillgängliga för tillfället är en faktor som varierar. Det gör att det alltid är lika spännande att logga in och se vilka spel som är tillgängliga för tillfället. På sidan har man delat upp de olika spelen i olika bingorum. Det är enkelt att se vilka spel som går att anmäla sig till, vilka som har jackpott och vad den ligger på, hur många spelare som är inne och spelar med mera. För den som är nybörjare så är det alltid trevligast att spela bingo i det bingorum som på Svenska spel heter just ”Nybörjarbingo”. Där är det till exempel alltid chattvärdar som är aktiva och kan hjälpa till om man har några frågor. Skulle det vara flera saker man undrar över och som man inte vill sitta och chatta om i spelet så finns det en ypperlig kundtjänst att ta kontakt med på Svenska spel.